+45 8647 6811 info@dansksolar.dk

Om Dansk Solar

Vi leverer kun kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter

Kontakt os her

Solcellepaneler til ethvert behov

I Dansk Solar ønsker vi aktivt at være medvirkende til at passe på kloden. Derfor tilbyder vi råd, vejledning, salg og installation af solcelleanlæg til ethvert behov og med alle tænkelige placeringer.

Vi henvender os til private, virksomheder, institutioner og offentlige projekter der udover at skåne miljøet også søger en god investering. Vi tilbyder komplette anlæg, til enten net-tilslutning eller batteridrift.

Hvis du ikke finder det du søger her på siden, eller har spørgsmål til os, så sidder vi klar til at svare på dit spørgsmål.

Central beliggendehed

Virksomheden er centralt placeret i Kronjylland, men opererer over hele Danmark samt på tværs af landegrænser.

Vi vil hjælpe Danmark med at nå sine mål om vedvarende energi, derfor er vore produkter til produktion af CO2-fri strøm noget for alle.

Vort brede produktsortiment gør, at vi tilpasser en løsning, som opfylder dine behov – i et design, der passer til dine bygninger.

Miljørigtige investering

Interessen for den miljørigtige investering er i stor stigning, grundet et faldende prisniveau og ikke mindst pga. statens tilbud om forhøjet pristillæg og nettomålerordning for private og institutioner.

Tilsammen har disse to punkter gjort solceller til en attraktiv, langsigtet investering.

Hvis du ikke finder det du søger her på siden, eller har spørgsmål til os, så sidder vi klar til at svare på dit spørgsmål.

Tilpassede løsninger

Vi fokuserer på kundens behov og dimensionerer altid solcelleanlægget efter kundens ønsker og behov. Anlægget tilpasses ud fra følgende kriterier:

N

PLACERINGS MULIGHEDER

N

ORIENTERING OG GEOGRAFISK PLACERING

N

UDSEENDE AF ANLÆG

N

EGET FORBRUG AF STRØM

Udfra kriterierne sammensætter vi en optimal løsning, som leveres efter aftale med kunden, med mulighed for selv at bidrage til processen, eller vi leverer en færdig løsning med montage og tilslutning.

vores samarbejdspartner

 

 Vi er et yngre firma indenfor ”grønne” energiløsninger, men sammen med vore leverandører og samarbejdspartnere, rummer vi mere end 20 års erfaring.  Vi hjælper dig med til at vælge den rigtige løsning til dine ønsker og behov.

DANSK SOLAR DIN ENERGILEVERANDØR

Vi leverer kun kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter
Dette site anvender cookies. Du accepterer dette ved at gå videre. Læs mere.